Create images loaded with appetite and desire with lighting, styling and composition

Het beste wat ik kan doen is buiten de apparatuur die ik nodig zijn, is de emotie mee geven aan de kijker hier heb je wat technieken voor nodig en props (glas, service) om de kijkers mee te krijgen in het verhaal van jou hotel, restaurant cafe . De kijker moet er naar toegetrokken worden het gevoel krijgen van daar wil ik zijn daar voel ik mij thuis.

Het doel is dat jij straks kunt zeggen over de foto's die gemaakt zijn, wat ziet het werk er goed uit mooi vorm gegeven en dat heb je bij ons gemaakt ? Wouw. Je neemt de kijker mee in onze beleving . 

Deze fotografie is bedoel voor horeca ondernemingen die meer willen gaan doen met promotie van hun website en sociale media.

Dit worden geen groten producties van een heel mensen stylisten en art-directors. Hooft zakelijk doe ik het meesten in samen werking met de chef en of eigenaar. Alle spullen die ik hier voor nodig heb neem ik mee. Compositie speelt hier een grote rol in om een sterk en goed foto te krijgen. Ik let hier bij op sculptuur, vorm, kleur en dit goed te analyseren om het beste er uit te halen. Natuurlijk licht is het mogelijk of gaan we dit creëren om foto's een warme thuis gevoel mee te geven. Welk tijd van de dag geven we de foto's mee de invloed van kleur en sfeer gaat er een belangrijke rol in spelen, creëer we een koele middag zon of juist de warme rode gloed van een neergaande zon van de avond verder bekijken we welke props kunnen we gaan gebruiken (service, bestek, tafel kleed). Verder analyseer ik de locatie om zo goed gevoel te krijgen welk verhaal de foto's we mee moet geven hier over door praten met de chef of eigenaar. We kijken naar vorm de kleur om zo de foto's te laten popen we gaan pepalen welke competities we kiezen dit heel andere kijk op eten dan als dat doet als je aan een tafel zit en neer kijkt op je bord een aspect mee geven te aan de kijker om zo jouw verhaal door te geven aan de klant en hoe gaan we de emotie mee geven en trek we de kijker in het beeld om zo het gevoel mee te geven ik wil dat, ik wil daar gaan eten, drinken, over nachten.

Door te laten zien wie je bent en wat je doet kun jij het verschil maken en de juiste klanten aan trekken door fotografie op de juiste manier in te zetten maken we het verschil.

Styling en passie

Mijn styling technieken heb ik enorm kunnen ontwikkelen Ik ben gelukkig in de gelegenheid geweest om heel veel kok's en culinaire stylisten te ontmoeten die enorme technieken beheersten om eten klaar te maken. Waar door ik ontzettend veel plezier beleef aan het eten klaar te maken en te mogen fotograferen.

Mijn aan pak mag je een beetje oppersief te noemen zijn, kijken naar de klein dingen ik ben zeker een perfectionist.

Ik heb altijd een aantrekkingskracht gehad voor mensen met een passie die open staan om iets te willen leren en hun kennis door durven geven.

Ik hoop dat ik jou passie mag laten zien.

  • 8 uur fotoshoot Inclusief.
  • PreproductionInclusief.
  • Retouching Inclusief. 
  • Large Jpg bestanden (Flyer's en promotie).
  • Small Jpg's bestanden ( Sociale media en website).
  • Banner voor ( Sociale media en website).

 

Overview

Klik hier om een tekst te typen.

They say we eat with our eyes

Lighting, Food & Beverage Styling, and Composition to CreateMouthwatering images.