"Don't find customers for your products, find products for your customers" 

Seth Godin.


Drank fotografie

De hele kunst bij drank fotografie is dat de kijker dorst krijgt en verleid wordt. Of het nu om een schuimend pilsje gaat of een krachtige rode wijn. De doelgroep moet gevat worden door het beeld. Als ervaren drank fotograaf beheers ik deze kunst. Inlevingsvermogen, creativiteit en het denken in beelden zijn cruciale vaardigheden. Dit is iets wat ik als als geen ander kan. Het in de huid kruipen van de (potentiële) klant zit in mijn DNA. Zie referenties drank fotografie. Daarnaast heb ik ruime ervaring heb met fotobewerking en een aparte studio met alle benodigde faciliteiten. Bovendien heb ik jaren ervaring in de horeca. Alles voor een perfect resultaat heb ik dus in huis.


Bier fotografie

Bier is de populairste drank soort. Daarmee is bier fotografie ook een van de voornaamste diensten binnen drank fotografie. Dit doe ik zowel in mijn gespecialiseerde studio als op locatie. Of het nu om een gewoon pilsje, een wit biertje of een speciaal bier zoals een trippel gaat: ik zet het bier zo op de foto dat de kijker er spontaan een slok wil nemen.


Wijn fotografie

Naast bier is wijn ook een zeer populaire drank soort. Ook deze fotografeer ik dan ook veel voor o.a. restaurants en slijterijen. Denk aan rode en witte wijn, champagne en alle andere wijnsoorten.

Naast bier en wijn heb ik o.a. ook de volgende populaire dranken gefotografeerd voor klanten:

Cognac Rum Whisky Jenever Wodka Cocktails Overig gedestilleerd

Mijn opdrachtgevers zijn daarmee o.a.:

Drank producenten Groothandels. Restaurants.Slijterijen, Hotels, Cafés, Concept ontwikkelaars en horeca

Uiteraard fotografeer ik ook niet-alcoholische dranken. Vooral melk, frisdrank, appelsap en andere fruitsappen.


Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.